Suomen osaavin nuohouksen ja
ilmanvaihdon ammattilainen

Puhtaan sisäilman ja turvallisen lämmityksen puolesta jo yli 30 vuotta.

Caminin tausta

Kun nuohous- ja ilmanvaihtoalan konkarit päättivät yhdistää voimavaransa sekä kodin huoltopalveluiden tilausta ja toimitusta tukevan digitekniikan, syntyi Camini – parasta palvelua sinun kotiisi.

Caminissa yhdistyvät Sisäilmahuolto Oy Suomi, Nuohouskim, NHL Sandström, IAQ, Pirkanmaan Nuohouspalvelu, Nokiboys, Nuohous ja puhdistus Soikkeli sekä Näsijärven Nuohous – vuosikymmenien osaaminen ja panostus ilmanvaihto- ja nuohousalan kehittämiseksi. Lisäksi Talokuntoon.fi digitaalinen palvelualusta tekee palveluidemme tilaamisesta sinun kotiisi helppoa.

Rautainen ammattitaito käytössäsi

Osaaminen omakotitaloista vaativien kohteiden, kuten sairaaloiden, ilmanvaihdon huoltoon ja korjaamiseen on muodostunut yli 30 vuoden kokemuksen kautta. Suurkohteiden lisäksi huollamme yli 2000 pientalon iv-järjestelmää vuodessa, sekä ratkaisemme ilmanvaihtoon liittyviä ongelmia.

Savuhormien ja tulisijojen puolella nuohoamme yli 20.000 tulisijaa vuodessa, kunnostamme satoja hormeja sekä uusimme ja korjaamme tiensä päässä olevia tulisijoja.

Pientaloasukkaille pystymme tarjoamaan kehittämämme Talokuntoon-järjestelmän kautta suoraviivaisen tavan hinnoitella palvelu ja aikatauluttaa se suoraan nettiajanvarauksemme kautta. Palvelumme saat halutessasi toistettuna helposti vuosittain nuohouksen osalta ja viiden vuoden välein ilmanvaihdon huollon osalta.

Yhteistyöterveisin,

Camini Aki Kannusmäki nimmari
Aki Kannusmäki
Toimitusjohtaja, Camini Oy

Laske hinta ja varaa aika:

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä meihin.