Avoimet työpaikat

Olemme odottaneet sinua!

Tavoitteemme on olla nuohous- ja ilmastointialan paras työpaikka. Haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä, jotka opetamme ammattilaisiksi työn kautta.

Haluamme tarjota työntekijöillemme mahdollisuuden tehdä työnsä huolella ja olla ylpeitä tekemästään työstä. Panostamme aktiivisesti työtapoihin, työturvallisuuteen ja henkilöstön eteenpäin kouluttamiseen. Haemme työntekijöiksi reippaita alasta kiinnostuneita ja myös jo valmiita ammattilaisia. Kouluttajamme ovat Suomen kokeneimpia ja ovat vastaanottaneet enemmän nuohoustutkintoja kuin missään muussa nuohousalan yrityksessä. Ilmanvaihtotöissä pääset myös haastamaan itsesi Suomen vaativimmissa kohteissa kuten Tampereen yliopistollisessa sairaalassa.

Henkilökohtainen kasvu ja pitkät työurat

Tuemme henkilöstön aktiivista oppimista ja kouluttautumista. Tästä johtuen henkilöstössämme on enemmän nuohoojamestareita kuin yhdessäkään muussa nuohousalan yrityksessä. Osa mestareista on aloittanut yrityksessä kesätöiden tekemisellä jo nuorena. Teemme kaikista työntekijöistämme sekä nuohouksen että ilmanvaihdon ammattilaisia, johon kuuluu myös luonteva ja ystävällinen asiakaspalvelu. Tuemme myös täydentävän koulutuksen saamisessa ajankohtaisissa aiheissa.

L

Monipuoliset työt

Teemme yrityksessä monipuolisesti sekä nuohous- että ilmanvaihtotöitä. Opittavaa riittää ja kukin työntekijöistämme ottaa haluamansa kokonaisuuden haltuun. Nuohoukseen kuuluvat nuohouksen lisäksi myös hormien korjaukset, vedon parantimien asennukset ja öljypoltinhuollot. Ilmanvaihtotöissä teemme kanavien putsauksen lisäksi aina myös mittaukset ja säädöt sekä koneiden korjaukset ja vaihdot jos niille on tarvetta.
L

Työt hyvin organisoitu ja kalentereissa hyvin töitä

Tärkeintä työssä on, että tekemistä riittää ja asiat on työntekijöiden puolesta hyvin organisoitu. Töitä alalla kyllä riittää aktiivisille tekijöille. Tavoitteemme on että kaikilla työntekijöillä olisi kalenterit täynnä ja että arki olisi sujuvaa. Tähän tavoitteeseen päästään sekä yhtiön että työntekijöiden hyvin järjestelyillä ja suunnatuilla myyntipanostuksilla. Pidemmän päälle työntekijöiden on pystyttävä keskittymään töiden tekemiseen ja asiakkaitten palvelemiseen.
L

Työturvallisuuteen panostaminen

Haluamme olla työturvallisuudessa alan edelläkävijä. Kehitämme aktiivisesti työturvallisuutta tunnistamiemme tärkeiden turvallisuuteen liittyvien teemojen kautta. Aloitamme työturvallisuuden opettamisen jo oppilaiden perehdytyksessä.
L

Kannustava työyhteisö

Meitä on tällä hetkellä 30 reipasta nuorehkoa ammattilaista. Parityö ja toisten neuvominen kuuluu arkeemme. Ala on muutoksessa ja olemme olleet onnekkaita, kun olemme löytäneet monta hyvää uutta alalle halunnutta. Toivottavasti löydämme sinusta seuraavan ja olet meillä pitkään.

Daniel

Nuohooja, Pirkanmaa

Tamperelainen, 25 vuotias Daniel on aiemmalta koulutustaustaltaan vartija. Turvallisuusalalla hän työskenteli viisi vuotta, jonka aikana kiinnostus talotekniikkaan heräsi. Alaa hän halusi vaihtaa vartijan työaikojen hektisyyden vuoksi.

Talotekniikassa Danielia myös kiehtoi mahdollisuus nähdä oman työn jälki, työn fyysisyys sekä osittainen ulkona työskentely. Hän lähti opiskelemaan talotekniikan perustutkinnon Savonlinnassa josta hän valmistui vuonna 2018. Valmistuttuaan Daniel työskenteli vartijana, hakien samalla työpaikkaa uudelta alaltaan, jolloin Caminin ilmoitus löytyi netistä. Myös nuohoojan ammattitutkinto oli tervetullut täydennys talotekniikan tutkintoon. Hän aloitti oppisopimuksen Caminilla syksyllä 2019, tarkoituksenaan valmistua myös nuohoojaksi 2020 keväällä.

Oppisopimus on ollut Danielille oikea valinta sillä oppiminen työn ohella on ollut sekä mielenkiintoista että kannattavaa. Opettavat työkaverit ovat olleet kannustavia ammattilaisia jolloin työn tekeminen ja oppiminen sujuu mutkitta.

Teemu

Nuohoojamestari, Pirkanmaa

Tamperelainen Teemu on 25 vuotias nuohoojamestari. Caminin edeltäjälle Pirkanmaan Nuohouspalvelulle hän tuli ensimmäisen kerran kesätöihin vuonna 2011. Kesätyö Pirkanmaan Nuohouspalvelussa veti Teemua puoleensa kolmena vuonna uudelleen mukavan työilmapiirin vuoksi. Tänä aikana kiinnostus talotekniikan alalle oli sinetöity.

2015 vuonna helmikuussa hän aloitti oppisopimuksen Pirkanmaan Nuohouspalvelussa. Oppisopimuksesta valmistuttuaan joulukuussa 2016, hän on ollut vakituisessa työsuhteessa. Teemua kiehtoo työn teknisyys ilmanvaihdon parissa, nuohousalalla monipuolisuus ja asiakkaiden kohtaaminen. Mieluisinta työssä on itsenäisyys.

Teemun mielestä Camini on antanut erinomaiset mahdollisuudet edetä uralla ja kehittää omaa ammattitaitoaan. Nuohoojamestaritutkintoon hän hyppäsikin mukaan vuonna 2018, joka suoritettiin työn ohella. Nuohoojamestariksi Teemu valmistui tammikuussa 2020.

Katso avoimet työpaikat alta!

Oppisopimusoppilas

Oppisopimusoppilas

Tulet työn kautta ammattilaiseksi henkilökohtaisella suunnitelmalla. Haluaisitko alalle, jossa on varmaa työtä tarjolla seuraaviksi vuosiksi ja vuosikymmeniksi? Työn tekemisen tavat oppii tekemällä, varsinkin nuohous- ja ilmastointitöissä. Alan osaavimmat kouluttajat opastavat sinut...

lue lisää
Nuohooja

Nuohooja

Huolehdimme puolestasi, että saat töitä kalenterit täyteen. Voit itse keskittyä työn toimittamiseen. Kehitämme myös jatkuvasti toimintaamme työntekijöiden parhaaksi. Nuohousala on murroksessa. Monella yrityksellä on vielä toimintatavat päivittämättä suljetun markkinan ajalta. Haluamme mennä...

lue lisää
”Työilmapiiri on mahtava. Pidän siitä, että olemme niin erilaisia.”

 Nuohooja, Pirkanmaa

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus.

Voit hakea työtä täyttämällä alla olevan lomakkeen tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen toimisto@camini.fi.

Minua kiinnostavat seuraavat työt

Työkokemukseni

Erityistaitoni, ei haittaa vaikka listalta ei löytyisi rastittavaa

Olen kiinnostunut töistä

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön ja annan luvan sähköiseen markkinointiin. Lisätietoja voit lukea sivuston tietosuoja- ja rekisteriselosteesta.