Savuhormien ja tulisijojen korjaukset ja saneeraukset

Korjaukset ja saneeraukset ammattitaidolla

Kunnostamme tulisijat ja savuhormit paloturvallisiksi putkittamalla, massaamalla ja kiinnittämällä tulisijoissa uudet tiilet irronneiden tilalle. Kuvaamme hormit ja teemme hormikartoitukset korjaustarpeen selvittämiseksi.

Tarjoamme kaikki savuhormien korjaukseen ja kunnostukseen tarvittavat palvelut. Huolletut tulisijat ja hormit antavat savulle hyvän vedon ja auttavat tulipesän palamisessa parantaen asumisviihtyvyyttä.

N
Savuhormien putkitus ja massaus: Savuhormin putkittamalla ja massaamalla tiilipiipun vedon saa pysymään hyvänä ja savupiipun rakenne lujittuu.
N
Tulisijojen kulunutta rappausta voi korjata ja uusia tiiliä voi muurata paikalleen irronneiden tilalle. Tulisijojen korjauksen tarve selviää nuohouksen yhteydessä.
N
Hormien kuvaukset ja kartoitukset. Hormien kunto selviää kuvaamalla hormit. Hormikartoituksia tehdään, kun halutaan selvittää kuinka hormiverkostoa voisi uudistaa tai etsittäessä uutta sopivaa paikkaa tulisijalle.
N
Piipunhattujen ja savu-imureiden asennukset. Piipunhatut eli sadehatut suojaavat savuhormia sateelta. Savu-imurit parantavat savuhormien vetoa.

Oletko kiinnostunut tarjoamistamme palveluista?

Soita (klo 8:00 – 16:00) numeroon: 010 248 4500

Meiltä saat tulisijojen nuohoukset, savuhormien korjaustyöt, ilmanvaihtotyöt sekä öljypoltinhuollot luotettavasti, vuosien kokemuksella. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella, pyydettäessä myös muualla.

Ota meihin yhteyttä, kerromme kuinka voimme olla avuksi ja katsomme työlle Teille sopivan ajan.

Löydät muut yhteistietomme täältä.

Valitse palvelut

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön ja annan luvan sähköiseen markkinointiin. Lisätietoja voit lukea sivuston tietosuoja- ja rekisteriselosteesta.