Savuhormien ja tulisijojen korjaukset ja saneeraukset

Korjaukset ja saneeraukset ammattitaidolla

Kunnostamme tulisijat ja savuhormit paloturvallisiksi putkittamalla, massaamalla ja kiinnittämällä tulisijoissa uudet tiilet irronneiden tilalle. Kuvaamme hormit ja teemme hormikartoitukset korjaustarpeen selvittämiseksi.

Tarjoamme kaikki savuhormien korjaukseen ja kunnostukseen tarvittavat palvelut. Huolletut tulisijat ja hormit antavat savulle hyvän vedon ja auttavat tulipesän palamisessa parantaen asumisviihtyvyyttä.

N
Savuhormien putkitus ja massaus: Savuhormin putkittamalla ja massaamalla tiilipiipun vedon saa pysymään hyvänä ja savupiipun rakenne lujittuu.
N
Tulisijojen kulunutta rappausta voi korjata ja uusia tiiliä voi muurata paikalleen irronneiden tilalle. Tulisijojen korjauksen tarve selviää nuohouksen yhteydessä.
N
Hormien kuvaukset ja kartoitukset. Hormien kunto selviää kuvaamalla hormit. Hormikartoituksia tehdään, kun halutaan selvittää kuinka hormiverkostoa voisi uudistaa tai etsittäessä uutta sopivaa paikkaa tulisijalle.
N
Piipunhattujen ja savu-imureiden asennukset. Piipunhatut eli sadehatut suojaavat savuhormia sateelta. Savu-imurit parantavat savuhormien vetoa.