Asiakaskokemuksia

Asiakkaamme kertovat

Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksen osalta kokemuksemme Caminin osaamisen vahvuuksista on järjestelmän kokonaisuuden huomioon ottaminen sekä oma-aloitteisesti havaittujen puutteiden tai poikkeavuuksien ilmoittaminen työn tilaajalle, jotta järjestelmä saadaan kerralla kuntoon asianmukaisesti.

Tehdyistä töistä toimitetaan selkeät pöytäkirjat heti työn valmistumisen jälkeen. Mahdollisista vioista, kuten rikkinäisistä tai huonokuntoisista venttiileistä, ilmoitetaan ja sovitaan vaihdosta mittaus- ja säätötyön yhteydessä. Säätöjen jälkeen palaute asuntojen käyttäjiltä on ollut positiivista ja ilmanvaihtojärjestelmän huollon on koettu parantavan asumismukavuutta.

Suosittelen mielelläni Caminia kollegoilleni yhteistyökumppaniksi ja omien yhtiöideni osalta käytän palveluita vuosittain, koska esimerkiksi nuohouksen suhteen on hyvä saman henkilön käydä suorittamassa työ: silloin taloyhtiö tulee tutuksi ja esim. hormin kuntoon liittyvät muutokset tulee havaittua paremmin.

Mielestäni Caminin palveluiden hinta-laatusuhde on erinomainen ja asiakaspalvelun kanssa on helppo asioida niin sähköpostilla kuin puhelimitse. Asiat saadaan hoidettua vaivattomasti ja ilman asiakaspalvelussa jonottelua tai henkilöltä toiselle ohjailua.

Lisäksi vuosittaisten nuohousten muistuttaminen helpottaa työtäni, kun kaikkien kohteiden nuohouksien ajankohtaa ei tarvitse
erikseen omaan kalenteriin merkitä. Yhteistyötä on tehty vuodesta 2018 alkaen.

 

Mikko Formulahti  |  Yrittäjä
Isännöinti Formulahti Oy 

Yhteistyö Camini Kanta-Hämeen kanssa kestänyt vuodesta 2015.

Alallamme ilmanvaihto on erittäin tärkeää tuotelaadun ja työntekijöiden terveyden kannalta. Ilmanlaadun varmistamiseksi Camini vaihtaa meille 4 kertaa vuodessa tuloilmasuodattimet, tarkastaa painesuhteet ja lisäksi otamme itse ilmanäytteitä.

Caminin toimesta tehdyt mittaukset ja säädöt ovat onnistuneet hyvin.

Caminin osaaminen on hyvällä tasolla ja meille on tärkeää, että yhteistyöyrityksillämme ei ole paljoa vaihtuvuutta henkilöstössään, koska oppimisprosessi ilmanvaihdossamme vie paljon aikaa.

Camini on vakiinnuttanut oikeat henkilöt työskentelemään meillä. Palveluiden laatu ja henkilöstön asiakaspalvelu ovat hyvällä tasolla –  sellaisella tasolla, millä se pitäisi tänä päivänä olla kaikissa yrityksissä. Näin ei vain aina ole. Voin ehdottomasti  suositella Caminia hyvänä kumppanina.

Toni Elfving |  Technical manager
Hämeenlinnan Osuusmeijeri

Asiakasarvostelut

Talokuntoon-toiminnanohjausjärjestelmämme pyytää aktiivisesti asiakasarvosteluja työn jälkeen. Alta löydät vuodesta 2018 lähtien saadut asiakasarvostelut tekemistämme nuohous- ja ilmanvaihtotöistä. Kiitämme asiakkaitamme runsaasta palautemäärästä.