Nuohous- ja ilmanvaihtotyöt vaivattomasti hoitosopimuksilla

Puhdas sisäilma ja turvallinen lämmitys

Hoitosopimukset ovat huolettomin ja edullisin vaihtoehto nuohouksen ja ilmanvaihdon hoitoon. Hoitosopimuksella pidämme huolen, että nuohoukset tulee hoidettua ajallaan ja hormit ja laitteet pysyvät kunnossa. Hoitosopimukset on tarkoitettu kotitalouksille, taloyhtiöille ja kiinteistön omistajille.

Nuohous

hinta alk. 55 €/vuosi sis. ALV

Nuohoukseen kuuluu vuosittainen viranomaismääräyksessä vaadittu savuhormien ja tulisijojen nuohous sekä tulisijojen kunnon tarkastus. Nuohous aloitetaan katolta tehtävällä savuhormien nuohouksella. Tulisijoissa nuohotaan tulisijan sisällä olevat kanavat, öljypolttimista myös tulisijan pinnat, poistetaan savuhormin nuohouksessa irronnut noki sekä tarkistetaan ilman kulku ja tulisijan kunto.

Ilmanvaihto

Raikkaan sisäilman takaa ilmastointikanavien puhdistus, koneiden tarkistus ja säätö sekä suodatinten vaihto. Ilmanvaihtokoneiden tuloilman suodattimet keräävät ulkoilmasta tulevat epäpuhtaudet. Suodattimet tulisi keskimäärin vaihtaa kaksi kertaa vuodessa hyvän ilmanlaadun takaamiseksi, vilkkaasti liikennöidyillä alueilla useamminkin. Ilmanvaihtolaitteet on myös tärkeätä säännöllisesti tarkastaa ja huoltaa.

Hoitosopimuksen sisällön voimme katsoa yhdessä teille sopivaksi. Hoitoon voi kuulua muun muassa

  • Ilmanvaihtolaitteen vuosihuolto ja tarkastus
  • Ilmanvaihtolaitteen kammion höyrypuhdistus
  • Suodatinten vaihto (1 tai 2 kertaa vuodessa)
  • Suodatinten toimitus itse asennettavaksi
  • Ilmanvaihtolaitteen säätö kesä- ja talviasentoon
  • Ilmanvaihtokanavien puhdistus sekä ilmanvaihdon mittaus ja säätö sopivalla vuosivälillä

Öljypolttimen huolto

hinta alk. 84,50 €/vuosi sis. ALV
(169 € per käynti)

Öljypolttimen huolto tehdään joko 2 vuoden välein tai 5000 öljylitran kulutuksen jälkeen, jos määrä kuluu alle 2 vuodessa. Huollossa vaihdamme ja säädämme polttimen suuttimet, nuohoamme savuhormin, sekä tarkistamme liekkivahdin, putkiston, putkiston liitokset sekä lämmityskattilan ja sen säätimet.

Säännöllisellä huollolla varmistetaan puhdas ja turvallinen palaminen sekä säästetään öljyä.