Oppisopimusoppilas
Avoimet työpaikat | 14.4.2020

Tulet työn kautta ammattilaiseksi henkilökohtaisella suunnitelmalla.

Haluaisitko alalle, jossa on varmaa työtä tarjolla seuraaviksi vuosiksi ja vuosikymmeniksi? Työn tekemisen tavat oppii tekemällä, varsinkin nuohous- ja ilmastointitöissä. Alan osaavimmat kouluttajat opastavat sinut oppisopimusoppilaan työn kautta nuohouksen ja ilmastointialan ammattilaiseksi. Haluamme, että osaat tehdä työt huolella ja olla ylpeä työsi jäljestä. Olemme myös alan edelläkävijä työturvallisuuden kehittämisessä, johon panostamme jatkuvasti. Oppisopimuskoulutus kestää 3- 6 kk. Teemme jokaiselle henkilökohtaisen suunnitelman. Pohjatiedot ja oppimisen vauhti vaihtelevat. Tarjoamme kaikille valmistuneille vakituisen työpaikan.

Tärkeintä on, että olet energinen ja reipas ja osaat ottaa toiset huomioon. Olemme kaikki asiakaspalvelijoita tehdessämme töitä asiakkaiden kodeissa tai heidän työpaikoilla. Plussana pidämme, jos olet käynyt talotekniikan perustutkinnon, jolloin saamme sinulle nuohoojan ammattitutkinnon nopeammin. Jos olet sattumalta vieläpä tehnyt sen ilmanvaihtoasentajan linjalla, niin osaat jo monta asiaa. Haluaisimme kuitenkin tässäkin tapauksessa näyttää ja neuvoa sinulle kuinka työt mielestämme parhaiten arjessa tehdään.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus.

Voit hakea työtä täyttämällä alla olevan lomakkeen tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Minua kiinnostavat seuraavat työt

Työkokemukseni

Erityistaitoni, ei haittaa vaikka listalta ei löytyisi rastittavaa

Olen kiinnostunut töistä

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön ja annan luvan sähköiseen markkinointiin. Lisätietoja voit lukea sivuston tietosuoja- ja rekisteriselosteesta.