Nuohooja
Avoimet työpaikat | 14.4.2020

Huolehdimme puolestasi, että saat töitä kalenterit täyteen. Voit itse keskittyä työn toimittamiseen. Kehitämme myös jatkuvasti toimintaamme työntekijöiden parhaaksi.

Nuohousala on murroksessa. Monella yrityksellä on vielä toimintatavat päivittämättä suljetun markkinan ajalta. Haluamme mennä toimintatapojen kehittämisessä alan eturintamassa. Panostamme Camini-yhtiössä markkinointiin, toimintatapojen kehittämiseen, työturvallisuuteen ja henkilöstön kouluttamiseen. Kannustamme ja tuemme kaikkia työntekijöitä kouluttautumaan mestareiksi asti, jos kiinnostusta riittää.

Haemme työntekijöitä erityisesti Pirkanmaalle ja Hämeenlinnaan. Olemme kasvamassa valtakunnalliseksi toimijaksi, joten ole yhteydessä vaikka asuisit muualla ja suunnitellaan kuinka voimme aloittaa kanssasi työt uudella alueella.

Arvostamme reippautta, avoimuutta, ammattitaitoa ja toisten huomioon ottamista. Olemme kaikki asiakaspalvelijoita tehdessämme töitä asiakkaiden kodeissa tai heidän työpaikoilla. Haluamme olla heidän arvoisia ja jättää jälkeemme tyytyväisen asiakkaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus.

Voit hakea työtä täyttämällä alla olevan lomakkeen tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Minua kiinnostavat seuraavat työt

Työkokemukseni

Erityistaitoni, ei haittaa vaikka listalta ei löytyisi rastittavaa

Olen kiinnostunut töistä

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni käsittelykäytännön ja annan luvan sähköiseen markkinointiin. Lisätietoja voit lukea sivuston tietosuoja- ja rekisteriselosteesta.